Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Hara

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 24 mai '19, ora 22:30
Pe 24 mai, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invită la un nou show cu una dintre cele mai iubite din trupe din România: HARA. La 4 bilete FARA LOC cumparate, unul este gratuit! Pune 4 bilete in cos si platesti doar 3! Mai multe detalii

Vino să cânţi împreună cu hara/">Hara balade precum “Mai frumoasă” sau “Mai stai”, dar şi piese care încing ringul de dans - "Nu-mi mai pasă", “Totaya Ye” sau "Cine

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani.

Pretul biletului include o bere oferita de Carlsberg!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 59 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei - Access General, cu loc la masă in sala

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 39 de lei.

Pretul biletului include si o bere oferita de Carlsberg!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.