Concert Fuego

Teatrul de Vara Herastrau, București
Herastrau
duminică, 23 august, ora 20:00
CONCERT FUEGO –“ZIUA MEA” 23 AUGUST- ORA 20:00

GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE

Vă aducem la cunoștință și un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2: Mai multe detalii

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Termoscanarea de către personalul organizatoric. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacole.

– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane . Vă rugăm, în acest sens, să ocupați locurile pe care le-ați primit la achiziționarea biletelor.

– Vă recomandăm să ajungeți la sala de spectacol cu aproximativ jumătate de oră înainte de ora de începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii și a biletelor.

*Atenție! Spectatorii trebuie să urmeze traseul desemnat special către locurire procurate, respectând indicațiile organizatorului.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni: restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.

*Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achiziționat.

*Achiziționarea biletului reprezintă acordul dumneavoastră pentru regulile enunțate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500!

“ZIUA MEA”

CONCERT ANIVERSAR PAUL SURUGIU-FUEGO CU OCAZIA ZILEI SALE DE NAȘTERE

Paul Surugiu-Fuego, unul dintre cei mai populari și mai apreciațiartiști ai României, își va celebra ziua de naștere, anul acesta, alături de publicul său, într-un concert special. Este vorba despresuper evenimentul “ZIUA MEA”, care va avea loc la Gradina de Vară din Herăstrău, din București, intrarea de la Arcul de Triumf, duminică, pe 23 august 2020, de la ora 20.00.

Sigur, evenimentul va respecta recomandările impuse de autorități cu privire la măsurile de precauție, oamenii vor stadistanțați, iar concertul va putea fi realizat fără probleme sauriscuri majore. Astfel, Paul Surugiu propune publicului o sărbătoare atipică, alături de band-ul său, o călătorie prin cei 25 de ani de activitate, prin amintirile si trăirile sale, un show dinamic, interactive. Surprize vor fi mai multe, de ambele părți. Veți asculta parte din cele mai frumoase refrene, dar și melodiinoi, lansate recent. Artistul este născut pe data de 23 august 1976, anul acesta împlinind 44 de ani.

Biletele pentru eveniment le găsiți online pe Startickets.ro, Ticketstore.ro, Shows4sale.ro, Blt.ro. Detalii aflați pe pagina de Facebook a artistului - Paul Surugiu-Fuego Official.

“Dragii mei, vă aștept la ZIUA MEA! Ei bine, vreau să-mi petrec cea mai frumoasă zi din câte am avut, alături de voi. Îmivor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pecare-I fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, douăore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren șienergie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin!

La vârsta mea, mă simt confortabil în propria piele, am capul peumeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu sădăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și suntmândru de asta. Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi euînsumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi artapublicului meu, în felul în care eu mi-l doresc.

Nu am și nu am avut niciodată vanități absurde. Sunt mai simpludecât își imaginează mulți. N-am fițe, nu mă consider star, iaranii și poveștile prin care-am trecut, în cei peste 25 de ani de carieră, m-au călit și m-au făcut să înțeleg că nimeni nu e maipresus decât altcineva pe lumea asta, iar arta are ecouri pentrutoată lumea. Și credeți-mă, atât timp cât cineva se regăsește înmunca ta, atunci scopul este îndeplinit!” ( Paul Surugiu-Fuego)

Pe Fuego îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2 și să-l ascultați, de luni până vineri, de la ora 19.00, la NATIONAL FM. De asemenea, pe data de 10 octombrie, artistulva concerta la Sala Palatului din București, într-un extraordinarconcert pop-simfonic!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.