Exclusiv pe iabilet.ro

Concert flamenco cu Lucas Molina (argentina) in Manufactura

Manufactura, Timișoara
Splaiul Tudor Vladimirescu 9, Timișoara
vineri, 13 septembrie '19, ora 19:00
Lucas Molina, dansator argentinian de flamenco, transpune de acum într-o manieră personală cultura flamenco, nu doar prin dans ci și vocal, având un repertoriu traditional gypsy spaniol cu profund impact cultural la nivel mondial. Mai multe detalii

A paraticipat la diferite festivaluri, cum ar fi Balkanica (București), la concerte de muzică clasică ( Ateneul Roman, Sala Radio, Sala Palatului) și ca dansator de flamenco în diferite țări (Rusia, Spania, Italia, Cipru, Anglia).

Artist invitat: Almos Gaspar - Chitarra

Repertoriul ales ne face să trecem prin stări diferite, la fel ca și în viață, de la tristețe la bucurie, de la dragoste la dezamăgire, din sânul familiei în singurătate (binenteles din perspectiva o cultura gypsy).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.