Concert extraordinar Pasarea Rock - Baniciu, Tandarica, Kappl

Centrul Cultural Reduta, Brasov
Str. Apollonia Hirscher, nr. 8
vineri, 28 aprilie '17, ora 21:00
Pasărea Rock a luat naștere în 2014 avându-i pe Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică în rolurile principale. Mai multe detalii


Cu forțe proaspete, și cu o vastă experiență, alături de Sorin Voinea și Nicu Patoi, se duce mai departe o poveste care a făcut legendă, cea a trupei care i-a consacrat, Phoenix.
De la înființare, s-au lansat 2 EP-uri, un videoclip și albumul LEGENDA, iar turneele susținute de Pasărea Rock confirmă, la nivel național, succesul proiectului.
În reprtoriul trupei se regăsesc compoziții proprii ce sunt incluse pe albumul nou lansat, LEGENDA - Praznic năprasnic, Călușandra, Legenda, piese din prima operă rock-simfonic "Meșterul Manole" - Pe Argeș în jos sau Rugăciune către Domnu, cât și binecunoscutele hituri ale lui Mircea Baniciu.


DETALII EVENIMENT
Vineri, 28 Aprilie, ora 21:00
Centrul Cultural Reduta
Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov

Pret bilet: 65 lei
Detalii: 0725432203

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Cine vine?