Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Dj Project @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
sâmbătă, 1 august '20, ora 20:30
Dj Project, vă așteaptă sămbătă, 01 august 2020, începand cu orele 20:30, să vă distrați alături de ei, la un super concert #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni. “Inimă Nebună”, “În locul meu”, “4 camere”,„Retrograd„, “Slăbiciuni” sunt piese pe care le putem asculta și cânta împreună pe tărâmul magic Family Fest Island. Hai și tu!

In fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Pretul este per cerc. Bilete la tariful pentru o persoana, puteti gasi si la intrare, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

  • Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
  • Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
  • Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.