Concert Connect-R

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu
sâmbătă, 18 iulie '20, ora 20:00
Adauga doua bilete in cos din aceasi categorie si platesti doar unul!

Dupa o pauza de cateva luni, datorita perioadei pe care o traversam, Connect-R, urca din nou pe scena, pe data de 18 iulie 2020, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Parcul National Bucuresti. Va asteptam sa sarbatorim impreuna bucuria reintalnirii, bucuria de a asculta muzica live si de a fredona cele mai indragite melodii. Mai multe detalii

Intrarea in incinta Centrului Cultural “Mihai Eminescu” (Fostul Teatru de Vara 23 August) se face din  Str. Arh. Hîrjeu nr. 61.

Capacitatea maxima este de 500  de locuri. Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.

Accesul persoanelor in locatie este permis doar cu mască de protecție.

Stefan Mihalache – băiatul care mai târziu avea să devină artistul pe nume Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 în București. Cariera sa artistică a început la vârsta de 8 ani, când a fost selecționat în grupul „Primăvara”, dar nu în calitate de cântăreț, cum v-ați fi așteptat, ci în calitate de dansator, acesta învâțând toate tainele dansului modern.

Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R,. A intrat prima oară într-un studio în 1997 cu ocazia înregistrării primei sale piese numită ”Observ”, de pe compilația Real Hip-Hop. Aceasta a fost înregistrată alături de colegii din trupa fondată de el – Giganții.

Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul românesc a fost pentru meolodia ”Fără Nume”, a trupei R.A.C.L.A.. Această piesă a făcut parte din albumul „Plus Infinit” al trupei R.A.C.L.A.

La scurt timp după aceea a fost invitat să facă din nou echipă pentru un alt album, numit ”Pătratul Roșu”. Tot atunci a început și cariera lui de producător muzical, compunând tot albumul R.A.C.L.A., numit ”Dexteritate”.

Incepand din anul 2006, Connect-R face un pas înainte în cariera sa muzicală, stabilind un record impresionant: în acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului – împreună cu Arsenie, el a reprezentat atunci Moldova în marea finală, cu piesa ”Loca”.

Autor al hitului „ VARA NU DORM”, cu peste 5 ani in difuzare la radio si in topuri timp de 22 de saptamani, Connect-R  a avut  colaborari inedite cu artisti precum: Loredana, Alex Velea, Smiley,Andra, Shift, Killafonic, Antonia, Feli, etc.

Printre piesele cele mai indragite ale artistului, puteam enumera: „Vara nu Dorm”, ”Dacă Dragostea Dispare”, ”Burning Love”, ”Murderer”, „Surrender”, Dă-te-n dragostea mea”, ”Noi ne potrivim”,  „Baga mare”, ”Ceartă artă”, ”Semne”, si multe alte piese cu care a avut un succes rasunator si a reusit sa stranga milioane de vizualizari in mediul online.

 EU SUNT ȘTEFAN  este primul concert susținut de Connect-R la Sala Palatului, organizat in data de 09 Iunie 2019, si care  s-a bucurat de un real succes.Testimoniale pline de emoție, mesaje antirasism, trairi si experiente, au stat la baza acestui concert.