Concert caritabil - Un Pas Inainte

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
duminică, 6 decembrie '15
Fundatia „Intotdeauna un pas inainte”, Asociatia „Amici della Musica” si Beraria H organizeaza duminica, pe 6 decembrie, la Beraria H, concertul anual prin care indeamna lumea sa faca fapte bune. Mai multe detalii

 

Fundația „Întotdeauna un pas înainte”, Asociația „Amici della Musica” și Berăria H organizează duminică, pe 6 decembrie, la Berăria H, concertul anual prin care îndeamnă lumea să facă fapte bune. Evenimentul se află la a doua ediție, iar organizatorii își propun să îl transforme într-o tradiție.

 

Vor susține recitaluri Taxi – una dintre cele mai iubite trupe din România, Sarmalele Reci – un grup longeviv, cu mesaje mereu actuale, Pact by Leo Iorga și Adi Ordean – o trupă ce are în repertoriu hituri fredonate de generații, Tudor Turcu & Band – câștigător al concursului X Factor, finalist la Eurovision, Vladi Cnejevici & Teo Boar – doi muzicieni de excepție, într-o formulă inedită, Victor Solomon & Florian Stoica – semnatarii cântecului „Un pas înainte”.

 

Evenimentul, prezentat de Laura Stone și de Dragoș Silvestru, îi este dedicat chitaristului George Pătrănoiu, aflat într-o stare de sănătate foarte îngrijorătoare.

Biletele costa 25 de lei si s-au pus in vanzare prin www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Beraria H invita publicul incepand cu orele 18, urmand ca evenimentul sa ia startul in jurul orei 20.

 

Rezervarile se fac la:
- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro.