Concert byron – live streaming. 10 ani de Perfect

Online, Romania
miercuri, 17 februarie, ora 20:00
Miercuri, 17 februarie, începând cu ora 20.00, trupa byron va susține un concert în live streaming pe platforma streamerse.net, disponibil pentru vizionare din toate colțurile lumii. Evenimentul va marca aniversarea a 10 ani de la lansarea albumului Perfect și va fi transmis în direct de pe scena clubului Expirat din București.

După achiziționarea biletului veti primi de la noi instrucțiunile de logare în platforma Streamerse pe e-mail, pe adresa folosită la plasarea comenzii.

Puteți să alegeți între trei categorii de bilete - la 35, 50 și 75 de lei - în sistem "pay what you want"- mai exact voi alegeți suma cu care doriți să susțineți artiștii. Concertul se va putea urmări de peste tot din lume, iar dacă aveți program fix atunci, sunteți pe alt fus orar sau v-a plăcut așa de tare că vreți să-l revedeți, o să mai aveți acces la el pe platforma Streamerse încă 7 zile după aceea. Mai multe detalii

Pe 17 februarie se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului Perfect al trupei byron - un punct de cotitură în cariera trupei și un tribut adus muzicii românești. Albumul a cuprins adaptări și re-orchestrări după cântece românești mai mult sau mai puțin cunoscute, interpretate în original de artiști precum Timpuri Noi, Alexandru Andrieș, Phoenix, Celelalte Cuvinte , Ada Milea, Nicu Alifantis și mulți alții. Albumul a marcat și colaborarea inedita a trupei cu regizorul Nae Caranfil.

La 10 ani de la lansare, trupa byron va cânta albumul Perfect în cadrul unui concert online. Evenimentul va fi transmis în direct de pe scena clubului Expirat începând cu ora 20.00 (ora României) și va putea fi vizionat pe platforma Streamerse din toate colțurile lumii. Accesul la concert se face în baza unui bilet valid. Puteți să alegeți între trei categorii de bilete - la 35, 50 și 75 de lei - în sistem "pay what you want".

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. În 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road. Cel mai recent disc- ”Nouă”- este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.