Concert Black Sabbath – The End Of The End

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
joi, 28 septembrie '17, ora 20:00
End of The End este cronica turneului final al trupei care a faurit sunetul genului Metal - Black Sabbath. Pe 4 februarie 2017, formația a venitpescena din Birmingham, orasulunde a inceputtotul, pentru a sustine concertul cu numarul 81 șiultimul din turneul The End coborand cortinapeste o cariera care s-a desfasurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol. Mai multe detalii

Spectacolul a fost sold out si a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani in arenele din lumea intreaga. Inca de la inceput, din 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza Heavy Metal-uluisi care avea să influenteze trupe din intreaga lume - o influenta care este inca simtit apana in prezent.
The End of The End estepovesteafinalului, un concert incarcat de emoții. Fanii sunt adusi in inima actiunii, cu trupa pe scena, pe masura ce aceasta performeaza hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele. Sabbath a profitat de de acestao cazie si a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unica catorva din melodiile lor preferate.
Acest film oferafanilor o viziune intima asuprarelațiilordintremembriitrupeisidespretachinariledintreei, cu amintiriindividualesi de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommisi Geezer Butler.
Trupa are fani din maimultegeneratiiiaraceastaeste o ocazie pentrua cestiasa se intalneasca si sa ii vadă pe baieții din Birmingham facandceeacefaceicelmai bine, la aproape 50 de ani de la infiintareatrupei. Acesta este ultimul cuvant de la cea mai mare trupa de Heavy Metal din toatetimpurile.
Biletele costă 35 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.