Concert Balaklava Blues

Club Control, București
Str. Constantin Mille, nr. 4
sâmbătă, 17 noiembrie '18, ora 20:30
Muzica de razboi, impotriva razboiului, pentru razboiul din tine. Mai multe detalii

Adusa direct de pe strazile razboiului dintre soldatii ucrainieni si rusi, muzica Balaklava Blues ajunge pentru prima oara in concert in Romania, la Timisoara, Cluj –Napoca si Bucuresti.


Descris de presa internationala ca fiind “o reflectie serioasa și captivanta asupra stresului post-traumatic si a incercarilor pe care le facem pentru a merge mai departe ", proiectul celor doi artisti, cucereste rapid, tara cu tara, om cu om.


S-au intalnit ingrijind soldatii raniti. Seara le cantau, ea la acordeon, el la vioara. Dimineata erau scosi la exercit, sa invete sa traga cu pusca. Azi, sunt sot si sotie, parca vedetele unui love story scos de la naftalina.


Ca sa te prinda, nu-ti trebuie decat doua urechi si un pic de simt al realitatii. Un 2 man show, cladit pe bagrandoul folkloric al Ucrainei, adus intentionat in modernism, compus pe un beet electronic, bine amestecat. Canta muzica teritoriilor pierdute, iar imaginile aduse in specatcol, daruiesc un cocatil vizual pe care nimeni nu si l-ar mai dori!


“Nu suntem la prima colaborare cu cei doi artisti. I-am mai avut in tara cu ceallata trupa a lor, Lemon Bucket Orkestra, in mai multe turnee europene, produse de noi. Ramane in amintirea publicului momentul in care Lemon era in avionul care –i aducea in Romania, cand si-au scos instrumentele si au cantat pentru ceilelati pasageri. Stirea a fost preluata de cele mai importante canale media ale lumii, CNN, CBC, Fox News and CTV. Balaklava Blues este un proiect care trebuie neaparat vazut si auzit. E o imagine clara a lumii in care traim, care invita la meditatia haosului contemporan “ – Adrian Voichitescu – producator.


Concerte:


14 noiembrie : Timisoara – Capcana – 21:00 
16 noiembrie: Cluj-Napoca – Urania Palace – 21:00
17 noiembrie: Bucuresti - Control Club – 20:30 - https://www.facebook.com/events/331508444320634/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


http://www.balaklavablues.com

https://www.facebook.com/balaklavablues


Un eveniment produs de BuBu Bookinghouse and Events si recomandat de Radio Guerrilla.


Parteneri media: Bestmusic