Concert Anna Lesko // 19 aprilie // Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 19 aprilie '19, ora 22:45
Vineri - 19 aprilie - superba cântăreață ANNA LESKO te invită la Berăria H pentru un mega concert plin de pasiune și energie! Warm Up & After Party: Iulia Dumitrache & Band - "Balkanic Show" Mai multe detalii

E din Chișinău, dar nu e moldoveancă, vobește românește ca o româncă adevărată, deși nu e limba ei maternă, iar după mai mult de 10 ani de carieră numele ei a devenit deja un substantiv comun în România. Cu un stil unic și provocator, ANNA LESKO a dat muzicii hit-uri ca Anicyka MayaArd în flăcăriFoc și Scrum + multe alte piese  pe care le vei putea (re)asculta LIVE în Orașul cu Chef de Viață pe 19 aprilie! 

Acces: ora 20:00 // Show: ora 22:45

Bilete:
35 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
15 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.