Concert aniversar: 8 ani de AVENUE

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
sâmbătă, 19 ianuarie '19, ora 21:00
Trupa AVENUE este una din cele mai apreciate trupe de coveruri si a fost infiintata in anul 2011. Mai multe detalii

La spectacolul din The Pub Universitatii, trupa aniverseaza 8 ani de la infiintare cu o megapetrecere la care sunt asteptati toti prietenii trupei si nu numai. ⭐

 

Avenue are in agenda peste 400 de concerte in cele mai importante cluburi din tara precum si cateva concerte in deschiderea unor trupe mari precum Scorpions sau Uriah Heep.

 

*Inbetween si afterparty cu Julius DJ.

 

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!

 

Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Sprijinind artiștii și muzica live, vei primi din partea casei o bere un shot sau un soft din partea noastră.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.