Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Amna & Band si Edward Sanda @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
sâmbătă, 12 septembrie '20, ora 20:00
Amna împreună cu Edward Sanda, vă invită sâmbătă, 12 septembrie 2020, începand cu orele 20:00, să vă distrați alături de ei, la un super concert #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni. “Milioanele de suflete”, „În ochii lui”, sunt hituri pe care le putem asculta împreună pe tărâmul magic FamilyFest Island. Mai multe detalii

Hai și tu pe tărâmul magic #FamilyFest Island!
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.
Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.