Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Alternosfera la Romexpo (Pavilionul A) - Postscriptum din Babel

Romexpo, București
vineri, 13 decembrie '19
Dupa un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel si Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la Bucuresti pe 13 decembrie cu un mare concert la Romexpo (Pavilioniul A) , Postscriptum din Babel. Pentru acest eveniment organizatorii promit o productie speciala, cu sunet de calitate, lumini si proiectii video, iar trupa vine cu un program extins. Biletele se vor gasi si la intrare.

La minimum 4 bilete cumparate online din aceeasi categorie, discount 10%. La minimum 8 bilete cumparate online din aceeasi categorie, discount 20%
Mai multe detalii
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:
 
- presale - Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei, VIP 159 lei
- la acces Acces General 100 lei, Golden Circle 150 lei, VIP 180 lei
 
 
Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 700 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi un gift pack. Showul are loc in Pavilionul A (Central) al Romexpo.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM