Concert Alexandra Ușurelu - "Lumea, cum ai vrea sa fie" la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 16 octombrie '18, ora 19:30
După un turneu plin de succes în toată țara, Alexandra Ușurelu revine în capitală cu un show Full Band la Berăria H - Orașul cu Chef De Viață. Mai multe detalii

Artista promite un spectacol complex cu un decor impresionant, video mapping și lumini, un show pe care nu vrei să-l pierzi dacă te pasionează muzica autentică adusă la rang de artă.

Acces 19:30 | Show 21:30

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente. Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. Cu un singur album lansat, aceasta confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Bilete:
70 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă


Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.