Concert Alexandra Ușurelu - Acustica Inimii

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 2 octombrie, ora 21:00
Pe 2 octombrie 2020, de la ora 21.00, Alexandra își invită ascultătorii pe terasa Hard Rock Cafe București, la concertul ”Acustica Inimii”, alături de Cristina Răducan (flaut) și Bobby Stoica (pian, chitară, shajibaja). Un concert ce vorbește despre sufletele noastre și sonoritățile lor, de la notele delicate și fragile ale iubirii până la cele mai contorsionate și disonante acorduri ale părăsirii de sine sau de aproape. Mai multe detalii

Dacă Mathias Malzieu descria spre finalul romanului său de succes, “Mecanica inimii”, iubirea ca mecanismul perfect al sincerității sentimentelor, “Acustica inimii” descrie muzica ca fiind o alegorie a unor sonorități mai ample ale iubirii, unde ale sufletelor noastre. Este un spectacol de muzică acustică, în care Alexandra Ușurelu cântă cele mai cunoscute cântece ale sale, rearanjate pentru instrumente acustice (chitari, flaut, pian) și instrumente exotice (shajibaja, harmonium).

Alexandra Ușurelu cucerește de fiecare dată prin candoare, simplitate și emoție, talentul și felul său de a fi trasând pentru public conturul unui artist unic în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

Artista a lansat până în prezent albumul de studio ”La capătul lumii” (2014) și concertul ”Simfonic Pur” (2016), editat pe DVD și Blu-Ray, filmat live la primul dintre concertele sale cu band și orchestră de cameră susținute la Teatrul Național din București.

Biletele la eveniment au următoarele prețuri:

- Categoria I: 69 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 49 de lei, cu loc la masă pe terasă


Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️ Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masa;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.