Concert Alb Negru @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
sâmbătă, 22 august, ora 20:00
Vremuri noi, trupă nouă...vești bune!
Suntem bucuroși să vă anuntăm primul concert Alb Negru în noua lor formulă, alături de prietenii și colaboratorii lor de suflet, cu care au lansat multe melodii de succes, Ralflo și Rares Varniote. Mai multe detalii

Așadar, sâmbătă, 22 august, începând cu ora 20:00, Alb Negru vă invită la FamilyFest Island pentru un concert de zile mari.
Hai și tu pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island, să cântăm și să dansăm împreună!
Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.