Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Aeon Blank @Stuf Vama Veche

Stuf Vama Veche (Bucuresti), București
Strada Berzei 25
sâmbătă, 22 februarie
Aeon Blank aduce Dystopia în STUF VAMA VECHE! Mai multe detalii

Pe 23 octombrie, Aeon Blank a lansat sub umbrela Universal Music Romania cel de-al treilea material discografic, intitulat DYSTOPIA. Iar pe 22 februarie 2020, te invită să asculți live albumul cu pricina în STUF VAMA VECHE.

Noul album aduce schimbări majore în stilul muzical al trupei, prin elementele de djent, post rock și rock progresiv.

Având ca teme principale political corectness-ul și totalitarismul, albumul este unul critic, cu tentă politică ce vizează în primul rând comunismul, precum și victimele acestei ideologii, care pare că în zilele noastre cunoaște din ce în ce mai mulți adepți, în ciuda realității crude a ultimului secol.

În premieră pentru Aeon Blank, albumul conține și două piese în limba română, “Irelevant”, o colaborare cu Mihai Andrei Ionuț (Clor Mut) de la Breathelast. și “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman.

Printre invitații prezenți pe album, se mai numără și soprana Carla Mușat, pe piesa “Lolita”, precum și Liviu Ustinescu, de la Contraband X, pe “Millennials”.

Aeon Blank a luat naștere în 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic și progresiv.
Primul album al trupei, “Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conţine, 5 au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla.
În decembrie 2014, trupa lansează al doilea album, intitulat “Dark Waters“ și semnează cu UNIVERSAL MUSIC ROMÂNIA. Albumul se bucură de aprecierea criticilor, fiind votat unul dintre cele mai bune albume alternative ale anului.

DYSTOPIA conține 15 piese și este mixat si masterizat de Adam Whittaker, cel care s-a ocupat si de albumul precedent al trupei, Dark Waters.

Aeon Blank înseamnă:

Emil Luca - voce și chitară
Sebastian Nazarevscky - chitară
Adrian Popescu - bas
Alexandru Grăjdeanu - violoncel
Fritz van Q - tobe  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.