Comedy Improv Show cu Trupa Obligo

Restaurant Cabana, București
Aleea Tomeşti, nr. 2
vineri, 13 decembrie '19, ora 21:00
UN ALT FEL DE STAND UP, UN COMEDY SHOW INTERACTIV,IMPROV SHOW, POTI SA II SPUI CUM VREI INSA VEI RADE FOARTE MULT! Mai multe detalii

Vineri 13 dec 2019, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Improvizatie cu Trupa Obligo.

Vor fi hohote de ras, la o seară veselă de improvizații cu cea mai cunoscută brigadă de actori din domeniu: TRUPA OBLIGó
Ramai cu zambetul pe buze la un #SHOW DE #IMPROVIZATIE cum nu ai mai vazut.
Noi te facem sa razi!

Direct de pe scenele ''iUmor'' si "Romanii au talent" , iObligo la tine in cartier cu un super show de improvizatie live, ce va fi creat in fata ochilor tai !

Esti stresat/a? Posomorat/a? Te asteapta o gramada de treaba in saptamana ce urmeaza? Sau esti pur si simplu plictisit/a?

Orice inseamna cotidian dispare cat ai zice „Obligo”.


Restaurant "Cabana", Aleea Tomesti nr.2, sector 4 Bucuresti te asteapta cu o gramada de bunatati si specialitati culinare la preturi imbatabile.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2

Bilete  28 lei

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționaț

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !


Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.