Cluj-Napoca: Business Restart Party & Networking

Pergola, Cluj-Napoca
Aleea Scărilor FN, Cluj-Napoca
vineri, 25 septembrie '20, ora 18:00
Business Restart Party & Networking este un eveniment de socializare si networking marca IntelGlobalis Consulting prin platforma X Party & Networking, aceasta editie fiind organizata sub o formula simplificata care sa corespunda restrictiilor impuse de contextul pandemic. Mai multe detalii

Business Restart Party & Networking doreste a crea o oportunitate de reintalnire cu prieteni si parteneri, in conditii de siguranta, in vederea restartarii fluxului economic.

Participanti:
Re­prezen­tanţi ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­zentanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti, reprezentanti ai mediului diplomatic si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate.

Numar de participan­­­­­ti: 100

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea pa­r­tenerilor
Ora 19:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
Taxa Early-Bird ( achitata pana in data de 14 septembrie ) - 100 lei
Taxa Standard ( 15 sept - 22 sept ) - 130 lei
Taxa Last Minute ( 23 sept - 24 sept ) - 150 lei
Taxa achitata in 25 sept - 200 lei

Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul din urmatorul link:

https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.