Circle Of Love

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
marți, 28 martie '17, ora 19:30
Un spectacol multimedia despre psihologia unei despărțiri, pe muzică live Depeche Mode. Mai multe detalii

Intr-o lume tehnologizată, pragmatică și plină de mesaje codate ce ascund din ce în ce mai bine sufletul, dragostea a devenit un subiect demodat. Suferința din dragoste, cu atât mai mult.

Marți, 28 martie , la Cinema Pro este din nou pus în scenă Circle of Love, un spectacol în care un film de 80 de minute creat pentru acest proiect întâlnește un concert live și împreună spun povestea unei despărțiri. Muzica ține loc de cuvinte, căci ingeniozitatea spectacolului stă în forța cu care cele 14 piese ale legendarei trupe Depeche Mode acompaniază live filmul. Ideea a plecat de la muzică, de la faptul că orice cântec spune o poveste, iar provocarea a fost mixul de arte diferite capabile să susțină coerent o poveste.

Alex si Corina, eroii poveștii, trec printr-o experiență pe care psihologii o împart în cateva faze aproape universal valabile, indiferent de cultură: Negarea, Negocierea, Furia, Depresia, Speranţa şi, în cele din urmă, Acceptarea. Unde se află speranța în această înșiruire și ce chip ia pentru cei doi poate fi descoperit în musical-ul multimedia creat și produs de Petre Marinescu.

Din distribuția filmului fac parte trei tineri actori, cunoscuți de pe scenele de teatru bucureștene: Silvian Vâlcu, Ana Udroiu si Călina Epuran. Regia, dar și puținele texte din film sunt semnate de Florian Ghimpu.
Trupa April, care susține live povestea show-ului din piese Depeche Mode a fost coagulată inițial în jurul acestui proiect, dar membrii săi au o istorie muzicală împreună de aproape 15 ani.

Trailerul spectacolului poate fi văzut aici: https://www.youtube.com/watch?v=qO-L3Cel4Ag

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.