Cardinal / Expirat / 10.09

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
luni, 10 septembrie '18
Cardinal încheie turneul „Homecoming Tour 2018” la Expirat pe data de 10 septembrie. Mai multe detalii
Luni, 10.09. Open doors: 21:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor 
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 
Acces: 15 lei - pre-sale / 20 lei - la intrare, în seara evenimentului
 
Cardinal este un proiect de garage rock / psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și împachetat într-o atitudine punk și do-it-yourself care le-a purtat muzica departe. „Noisehead”, EP-ul de debut, a fost lansat în octombrie 2016, când cei 4 băieți din trupă nu aveau nici 18 ani. Înregistrat într-o casă veche din Aviatorilor cu un minim de posibilități și un maxim de entuziasm, „Noisehead” a luat prin surprindere scena muzicală românească, debordând energie adolescentină într-un haos muzical organizat.
 
După o serie de concerte mai mici în Fabrica, pe 2 iunie Cardinal au cântat la Cobra Fest alături de trupe precum We Lost The Sea, Mental Architects și Meniscus. „Disappearer”, primul lor album, lansat în iulie 2017, le-a făcut muzica auzită prin toată țara și chiar și peste graniță. Turneul de promovare a albumului i-a readus pe băieți prin capitală, unde au avut primul lor concert sold out urmat îndeaproape de al doilea, în orașul lor natal, Constanța.
 
Piesele de pe „Disappearer”, care dau dovadă de o explorare mult mai amplă a muzicii psych total distorsionate și un stil muzical care a crescut și s-a maturizat odată cu băieții la final de adolescență, combinate cu predecesoarele mai brute de pe „Noisehead”, au răsunat în Cluj-Napoca, Craiova și Timișoara, cât și Belgrad și Subotica, Serbia.
 
Cu aer proaspăt în plămâni după o pauză creativă de aproape 1 an, datorată plecării la studiu în străinătate a 2 dintre membri trupei, revenit cu noi concerte sold out în București și Constanța și cu un turneu și mai ambițios, „Homecoming Tour 2018”, ce promovează noul lor single - „Minolta”. Ultima și cea mai semeță oprire a acestui turneu va fi la Expirat București și va închide încă un capitol pentru Cardinal.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.