byron și Lucia lansează noi albume de studio pe 13 noiembrie la București

Fratelli Studios, București
Strada Glodeni, București
vineri, 13 noiembrie '15, ora 21:00
Concertul byron și Lucia de la București se amână pentru 13 noiembrie; banii din bilete vor fi direcționați către victimele tragediei din Colectiv Mai multe detalii


Ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din București, concertul ce urma să marcheze lansarea noilor albume de studio byron și Lucia va fi amânat pentru data de 13 noiembrie, locul de desfășurare (Fratelli Studios, str. Glodeni nr. 1-3) și ora (21:00) rămânând neschimbate. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele incendiului și familiile acestora prin Fundația Estuar, www.estuar.org.


„Ziua de 30 octombrie rămâne o rană deschisă pentru noi toți. În aceste momente dureroase nu ne simțim capabili să susținem concertul de lansare de la București așa cum a fost plănuit inițial, în data de 6 noiembrie.
Printre cei plecați dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile și apropiații lor, cât și de cei care în continuare luptă pentru viață și se recuperează pe paturile de spital.
Dincolo de modalitățile evidente - donare de sânge, sprijin moral și financiar - ne simțim obligați să fim alături de cei afectați, așa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzică. Acum, mai mult decât oricând, simțim că trebuie să ne reafirmăm credința în ceea ce facem.” – byron


Event FB – http://on.fb.me/1N8rivT
www.byronmusic.ro
www.luciaofficial.com

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.