Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 14 decembrie '19
Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 14 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrușcă poate an de an, putem și noi. Concertul are loc in cort incalzit si are o traditie de a fi mereu sold out! Biletele se vor gasi si la intrare.

La minimum 4 bilete cumparate online la aceeasi categorie de pret, aveti discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate online la aceeasi categorie de pret, aveti discount 15%
Mai multe detalii

Prima trupa care va urca pe scena alaturi de Bucovina este Hiraeth. Alte trupe vor fi anuntate in curand.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- presale pana pe 14 decembrie - 70 lei
- la intrare - 80 lei
 
De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

- afis color (cu autograf)
- bratara textila cu logo 
- acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus