Bucium live in Fabrica

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
vineri, 17 mai '19, ora 21:00
Bucium revine în club Fabrica din București, vineri, 17 mai 2019, pentru un concert extrem de special: vor fi însoțiți pentru prima oară de un cvartet de muzică clasică. Cel mai recent album al trupei, Miorița, care a beneficiat de cronici extrem de favorabile în presa internațională, conține multe piese ce au fost înregistrate alături de cvartet sau orchestră de muzică de cameră. Mai multe detalii

Suntem foarte fericiți că începem o serie de concerte alături de cvartet clasic, ne-am dorit de foarte multă vreme acest lucru și abia așteptăm concertul din club Fabrica” declară Cristi Răducanu, toboșar Bucium.

Bucium a lansat de curând trilogia vizuală a albumului Miorița, un proiect vizual foarte ambițios ce întregește firul epic al albumului, iar concertul din club Fabrica va fi însoțit de proiecții video.

Alături de Bucium, pe scenă vor urca invitații de la Loud Inc, un power trio care combină rock, new wave şi punk în încercarea de a aduce muzica acolo unde a început totul: live, pe scenă. Horatiu, Peter şi Dorian mixează upbeat rock'n'roll cu atitudinea şi influenţele vintage, într-o abordare modernă - totul servit într-o manieră Loud & Proud!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.