Bohemian Rhapsody > QUEEN Tribute Show by Merqury Legacy

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 18 martie, ora 21:30
Miercuri - 18 martie - toți fanii Queen sunt așteptați la Berăria H. Italielii de la Merqury Legacy sunt gata să te introducă în universul lui Freddie Merqury Brian May, Roger Taylor și John Deacon.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Toate piesele tale preferate precum ”I want to break free”, ”We will rock you” sau ”Bohemian Rapsody” se vor auzi live în interpretarea celui mai bun band Queen tribute.

Acces: 19:00 // Show: 21:30

Bilete:
55 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
29 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.

Rezervările se fac la 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.