Exclusiv pe iabilet.ro

Avishai Cohen Trio "Arvoles"

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
luni, 10 mai '21, ora 20:00
UPDATE Concertul Avishai Cohen se reprogramează pentru data de 15 noiembrie ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.
Biletele cumpărate deja sunt valabile si nu trebuie schimbate.


Contrabasistul israelian Avishai Cohen revine in Romania dupa cinci ani! Mai multe detalii

În 2020, Avishai Cohen împlinește 50 de ani și sărbătorește în stil mare, cu turneul 50:50:50. Vor fi 50 de concerte în 50 de țări și nu putea lipsi din România, după o pauză de 5 ani.

Contrabasistul israelian va concerta pe 15 noiembrie la Sala Palatului în formulă de trio și își va prezenta cea mai recentă apariție discografică, albumul “Arvoles”aparut anul acesta. Alături de el, pe scenă vor urca pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și toboșarul israelian Noam David.

Cu o carieră lungă și aventuroasă, cu 17 albume scoase până azi,după ce a cântat timp de 6 ani cu Chick Corea și a avut nenumărate colaborări cu Bobby McFerrin, Roy Hargrove sau Paquito de Rivera, compozitorul și muzicianul israelian a înregistrat cel mai mare succes comercial cu albumul “1970” scos în 2017 și care l-a expus unei audiențe pop ce nici măcar un era conștientă de lunga sa istorie în jazz.

Probabil că pasul firesc ar fi fost ca el să continue să meargă pe acest drum, dar Avishai este mult mai interesat să exploreze și asta s-a întâmplat cu următorul album de anul acesta.

Arvoles, copaci, în ladino, limba sefarzilor din Peninsulă Iberica, este o întoarcere la rădăcinile sale muzicale la care se adaugă experiențele căpătate în timp ca muzician, tată și soț. Coperta albumului este o pictură realizată de mama sa iar atmosfera albumului este una nostalgică, care se simte cel mai bine pe piesele Childhood, New York 90 și Nostalgia. Swing, hardbop, bebop, muzică clasică și ritmuri afro-caraibiene, sunt toate prezente în ADN-ul acestui album.

 Avishai Cohen Trio va concerta duminica, 15 noiembrie, la Sala Palatului cu începere de la ora 20. Accesul publicului se face cu începere de la ora 19.

 Jazz Night Out este un eveniment marca Twin Arts. 

 Bilete: categoria IV-110 lei, categoria III-130 lei, categoria II-160 de lei, categoria I-180 de lei, VIP-220 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.