Exclusiv pe iabilet.ro

Aurelian Temisan LIVE... de ziua mea!

miercuri, 3 iunie '20, ora 20:45
Aurelian Temișan, una dintre cele mai iubite voci masculine din România, reprezintă imaginea omului complex ce își face remarcată prezența, în tot ceea ce face, prin eleganța, pasiunea și sufletul pe care îl depune.
Cu o voce greu de confundat, debutând ca și cântareț de muzică ușoară, pe scena festivalului Mamaia în 1989, și-a depășit "zona de confort", devenind astăzi un artist polivalent ce jonglează ușor cu “pălăria” de actor, jurat al îndrăgitului show de televiziune "Te Cunosc de Undeva", soț, tată și, nu în ultimul rând OM.

Aurelian Temișan, mută distracția de ziua lui, pe 3 iunie de la ora 20:45, la tine acasă! Cum?! Printr-un concert special, online, în intimitatea casei tale, cu ajutorul patformei vStage.ro.

Tot ce trebuie sa faci pentru a viziona spectacolul este sa achizitionezi un bilet in valoare de 45 de lei. Vei primi un mail de la iabilet.ro. În el vei găsi un link de „Vezi online”. La ora de începere a evenimentului, tot ce trebuie să faci este sa apeși butonul acesta și vei fi purtat/ă automat către pagina de vStage a evenimentului unde te vei putea bucura de concertul LIVE... in propria ta sufragerie.

Esti pregătit de distractie?

Mai multe detalii