Audiția

sâmbătă, 12 octombrie '19, ora 19:00
Un spectacol de teatru contemporan clasic, o comedie dulce-amăruie despre comerțul cu femei și mirajul Vestului, într-o Rusie care de-abia se dezmeticește din somnul comunismului. Mai multe detalii

Odată scăpați de sub dominația regimului totalitar, oamenii privesc plini de iluzie și speranță către promisiunea unei vieți mai bune: toate femeile talentate, înzestrate cu aptitudini artistice (dans & interpretare vocală) sunt chemate la un casting susținut de o cunoscută firmă japoneză.

 Așa că orbite de mirajul îmbogățirii și al faimei ”de-afară”, șase femei total diferite și destul de nepotrivite ajung să participe la o audiție pentru o carieră în showbiz și cad în plasa degradării. Convinse că aceasta este șansa vieții lor, fetele nu se gândesc prea mult la ce lasă în urmă și dau tot ce au mai bun pentru a câștiga audiția.

Însă cum viața nu e niciodată așa cum te aștepți, atunci când se apropie momentul finalei, intră în scenă și bagajul emoțional, bărbații lor și toate dramele de cuplu, îmbinând perfect comicul cu tragicul pentru a naște o situație de-a dreptul ilară.

Durata: 1h50

De Aleksandr Galin

Cu: Mirela Ştefania Jienescu, Grațiela Popa, Ela Prodan, Cristina Munteanu, Beatrice Rubică, Mădălina Borş, Andrei Bibire, Ionuț Gurgu, Iulian Babulea, Dorin Enache, Bogdan Stroe

Regia artistică: Cristian Bajora

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.