Atelierele Personalitatii - Incredere – Psih. Alina Iliescu

Online, Romania
miercuri, 20 ianuarie, ora 11:00
Tot ce trebuie sa stii despre increderea in tine. Esti sau “Nu” narcisic?

• 20 Ianuarie 2021
• Ore disponibile: 11 – 14, 14.30 - 17.30, 18 - 21
• Online pe platforma Zoom
• Nr. cursanti - 20 pers. maxim
• Cost – 200 lei/pers.
• Grupuri si pensionari – 150 lei/pers.

Cand vei cumpara biletul vei avea optiunea sa iti alegi ora care ti-o doresti. Mai multe detalii
 • Biletele sunt valabile 6 luni din momentul in care le-ai cumparat, pentru o persoana si o singura participare.
 • Detaliile de logare vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea atelierului. 
 • Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat si in data de: 10 Martie, 12 Mai, 7 Iulie, 8 Septembrie si 10 Noiembrie 2021.

Workshop-ul va tine 3 ore cu doua pauze si se va desfasura online pe platforma Zoom. Iti poti alege intervalul orar care ti se potriveste cel mai bine, cu incepere de la ora 11-14, sau 14.30-17.30, sau 18-21. Mai nou datorita situatiei pandemice la nivel mondial prefer sa tin atelierele, workshop-urile si cursurile personalitatii online, unde locurile vor fi limitate la maxim 20 de persoane, deoarece workshop-up este dinamic ca sa poata facilita interactunea intre membrii grupului.Poti participa de pe telefon/laptop sau calculator, ai nevoie de conexiune la internet, camera si microfon), insa te rog sa ai instalata aplicatia Zoom, dupa cumpararea biletului vei primi detalii pe email. In mod normal, Atelierele Personalitatii sunt un concept fexibil si ele se desfasura in spatii diverse: sali de conferinte, sali de yoga, ateliere de pictura, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, sali de dans si aerobic. Atelierele institutionale se organizeaza si la sediile companiilor. Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat si in data de: 10 Martie, 12 Mai, 7 Iulie, 8 Septembrie si 10 Noiembrie 2021.

 

 • Cum se desfasoara Atelierele Personalitatii?

 

Se pot desfasura in grupurimici de cate 4-6 persoane, grupuri medii 8-10 persoane sau grupuri mari de maxim 20 de persoane. Atelierele personalitatii de grup, se desfasoara intr-un mediu online creat special pentru acesta (platforma zoom), un spatiu in care participantii se vor simti in siguranta si in care se pot exprima liber.Aceste sedinte sunt conduse de catre un animator de grup (psihanalist psihodramatic de grup – Alina Iliescu), o persoana care are abilitati de lucru cu grupurile si care este capabila sa-i asculte, sa-i inteleaga, sa le identifice nevoile si sa caute o cale de a raspunde acestor nevoi.

 

 • Cine poate participa la aceste ateliere?

 

Atelierele se adreseaza tuturor celor interesati. Pentru fiecare grupa de varsta discutiile se vor focaliza in functie de nevoile si conflictele care guverneaza acea perioada. Fiecare individ dezvolta o anumita relatie cu sine insusi si prin simplul fapt ca esti interesat de personalitatea ta si ai curaj sa participi la seminar si sa vorbesti despre tine, spune multe despre relatia ta cu tine, nevoia de evolutie si dezvoltare personala.

 

 • Invata sa gandesti ca un personality profiler

 

Cursantii vor invata sa gandeasca ca un personality profiler iar acest lucru ii va ajuta sa gestioneze lucrurile pe care le fac in fiecare zi. Ii va invata sa isi inteleaga si sa citeasca arii din personalitatea lor si a celor din jur.  Atelierele Personalitatii ii va pregati sa se descurce mai bine in rolul de: copil, parinte, angajat, manager, prieten si ca partener de cuplu.

 

 • Potentialul nostru este ca un diamant ascuns si neslefuit

 

Impreuna cu grupul vom face o calatorie in lumea lor interioara pentru a descoperi, ce resurse au, unde sunt geniali, care este potentialul lor, unde pot face schimbari si imbunatatiri in viata personala si cea profesionala.In plus, oamenii au nevoie sa isi indeplinesca cele mai importante nevoi: cea de autocunostere si evolutie personala, nevoia de a fi iubiti si a ne intemeia o familie, nevoia de sexualitate, nevoia de a munci si nevoia de a socializa.

 

 • Ce vom afla in acest workshop de personality profiling?

 

In acest workshop al Atelierelor Personalitatii vom analiza incredrerea in noi din toate unghiurile, el iti va pune bazele pentru a descoperi cum esti in esenta ta. Temele enumerate mai jos ne vor oferi un ghidaj in calatoria noastra catre exporarea identitatii.

 

 • Cum stai cu increderea in tine?
 • Ambitia, optimismul, mandria si orgoliul
 • Identitatea, conflicte de identitate si imaginea de sine
 • Sentimentele si conflictele de inferioritate
 • Nivelul tau de narcisism

 

Atelierele personalitatii sunt tinute de Personality profiler - Alina Iliescu?

 

Pasiunea si interesul pentru psihicul uman si nevoia de a ajuta oamenii mi-au calauzit pasii spre meseria de psihanalist, apoi personality profiler si asa a aparut nevoia de a crea ceva nou, revolutionar in acest domeniu al psihologiei. Sunt mandra ca am coordonat o echipa de peste 100 de profesionisti din domenii diverse precum: psihologie, programare, traducere, design, medicina, mass-media si relatii publice pentru a crea prima Enciclopedie a Psihicului Uman si primul Algoritm al Profilarii Personalitatii, instrumente destinate dezvoltarii personale, din care se genereaza Profilul Personalitatii fiecarui utilizator. Mai multe detalii despre mine, studii si specializari la https://alinailiescu.com/studii-si-specializari/.

 

 • Atelierele Personalității – concept unic in tara noastra

 

Atelierele personalitatii, tinute de un personality profiler sunt unice in Romania si special adaptate nevoilor si intereselor fiecarui participant. Cu o experinta de peste 15 ani in lucrul cu grupurile, Atelierele Personalitatii ne dau acces la o calatorie unica spre lumea noastra interioara.Personality profilinginseamna citirea profilului personalitatii. Ce imi propun este sa exploram cele 500 de caracteristici care compun profilul personalitatii noastre. In acest workshop vom cerceta increderea in noi, identitatea si sentimentele de inferioritate si impactul lor asupra vietii tale personale si profesionale.

 

 Abordarea mea psihoterapeutica din cadrul Atelierelor Personalitatii

 

Abordarea terapeutica si tehnicile mele de lucru se inscriu in campul psihoterapiei psihanalitice pentru grupuri. Conceptualizarea si practica psihanalitica au evoluat, facand posibila abordarea proceselor psihice inconstiente. Ea intelege alcatuirea si dinamica persoanei, legatura intre suprafata si profunzimile inconstientului, intre ceea ce este spus si ne-spus, bazandu-se pe o intreaga teorie a dezvoltarii si interactiunii umane. Atelierele Personalitatii va propune o experienta unica care presupune vindecare, schimbare, imbogatire a lumii interioare, acces la resurse si descoperirea intregului potential al persoanei care participa.

 

 • Ce inveti la Atelierele Personalitatii?

 

Sa cunosti, sa exersezi si sa-ti asumi constient rolurile si relatiile pe care le ai la scoala, la locul de munca, in familie si in alte grupuri. Sa reusesti sa citesti personalitatea ta si a celorlalti si sa ii intelegi mai bine. Sa intelegi cum gandesc si functioneaza parintii, partenerii, angajatii, clientii, colegii, prietenii si familia ta.Sa-ti dezvolti spontaneitatea si creativitatea, sa gasesti solutii noi la probleme vechi, constientizand si deblocand potentialul pe care il porti in tine. La jocurile de rol tu esti in prim plan ca actor iar acestea au ca scop o intelegere cat mai buna a noastra si o rezolvare mai operartiva a provocarilor care apar zilnic.

 

 • Intelegi profilul personalitatii din toate 500 de unghiuri

 

Sa-ti constientizezi valoarea personala, sa inveti sa te accepti pe tine si pe ceilalti in mod neconditionat. Sa inveti metode de a lucra cu tine si cu altii, pe care sa le folosesti in viata de zi cu zi, in familia sau in profesia ta. Grupul ofera acel loc unde poti veni constant sa iti descarci tensiunile acumulate si nemultumirile pentru a fi mai relaxat atat la scoala, la munca cat si acasa. In acest worshop ne vom focaliza atentia asupra increderii in tine.

 

 • Calatorie catre lumea ta interioara

Eu consider ca psihoterapeutul este un insotitor al membrilor din ateliere in drumul acestora catre sine insusi, acesta pune intrebari si aduce la suprafata comori si detalii importante pentru participanti care sunt inaccesibile deoarece acestea sunt inconstiente. Acesta are rolul de a facilita procesul de cunoastere si explorare in asa fel incat participantii sa ajunga sa se inteleaga mai bine, sa aiba acces la emotii si sentimente profunde si astfel sa dobandeasca echilibrul psihic, o mai buna autonomie si o adaptare potrivita atat de necesara pentru o viata personala si profesionala echilibrata.

 

           Confidentialiatea in atelierele personalitatii pentru grupuri

Confidentialitatea este foarte importanta in cadrul atelierelor personalitatii. Toate subiectele pe care le vom discuta in sesiunile online, ca si datele personale raman confidentiale, protejate de relatia profesionala dintre mine ca profesionist si grup ca si clienti. Nimeni din grup nu are voie sa dezvaluie ce vom discuta in atelierele online, aceste detalii vor ramane confidentiale.

 • Ce ne propunem sa descoperim prin intermediul acestor intalniri?

Vom descoperi ca suntem unici si in acelasi timp, asemanatori celorlalti, ca nu exista o personalitate perfecta si ca toti avem partile noastre unde suntem geniali si excelam si parti la care vrem sa mai lucram. Ne vom folosi de joc, de roluri si de oglinzile pe care ni le ofera ceilalti membri de grup. Grupul va fi plasa de siguranta in care ne vom putea explora viata pentru a descoperi aspecte noi ale personalitatii, ale relatiilor in care suntem implicati, tiparele dupa care functionam, mecanismele de aparare pe care nici nu stim poate ca le folosim. Vom aplica orice aspect al activitatii de grup si al vietii, ca o oportunitate pentru constientizare, schimbare, dezvoltare si evolutie.

In calitate de participant la aceste ateliere vei putea:

 • atelierele online ofera acel loc unde poti veni constant sa iti descarci nemultumirile pentru a fi mai relaxat atat la munca cat si acasa;
 • jocurile de rol din cadrul atelierelor au ca scop o intelegere cat mai buna a clientilor si o rezolvare mai operartiva a provocarilor care apar zilnic;
 • sa-ti constientizezi valoarea personala, sa inveti sa te accepti pe tine si pe ceilalti in mod neconditionat;
 • sa dobandesti o viziune pozitiva asupra vietii, sa inveti sa traiesti cu bucurie;
 • sa inveti metode de a lucra cu tine si cu altii, pe care sa le folosesti in viata de zi cu zi, in familia sau in profesia ta;
 • sa intelegi cum gandesc si functioneaza clientii, ceilalti colegi din cadrul firmei, prietenii si familia ta;

Grupul devine, pentru fiecare persoana, o resursa inestimabila. In cadrul acestuia se poate regasi pe sine si poate obtine, intr-o atmosfera de caldura si suport afectiv, schimbarea dorita sau ameliorarea cautata.

In fiecare intalnire vom aborda mai multe teme legate de structura personalitatii noastre pentru a ajuta fiecare membru din grup:

 • sa se inteleaga, sa se accepte asa cum este si sa invete din experientele traite;

 

 • sa se transforme dificultatile si blocajele cu care se confrunta in posibilitati reale de crestere;
 • sa exerseze roluri si sa gasesca resurse in mod spontan, autentic si convingator;
 • sa invete personalitatea din 500 de unghiuri pentru a reusi sa citeasca profilul celor din jur cand are nevoie;
 • sa castige o experienta unica care il va ajuta sa fii cat mai functional, autentic si adecvat  in raport cu ceilalti.

 

Temele abordate in acest Atelier al Personalitatii online vor fi:

 • Cum stai cu increderea in tine?
 • Ambitia, optimismul, mandria si orgoliul
 • Identitatea, conflicte de identitate si imaginea se sine
 • Sentimentele si conflictele de inferioritate
 • Nivelul tau de narcisism

 

Narcisismul bun si increderea in noi

 

Increderea in tine se bazeaza pe un narcisism sanatos, care s-ar putea rezuma astfel:  ,,Iubeste-te si pretuieste-te asa cum esti", ceea ce constituie o temelie solida pentru dezvoltarea personala si, pur si simplu, pentru a exista. Ce vei invata in Atelierele Personalitatii: sa crezi in tine, in propriile resurse, sa iti recunosti limitele, sa te apreciezi la adevarata valoare, sa iti accepti punctele slabe si sa te perfectionezi. Sa fii fericit ca existi asa cum esti iar faptul ca te apreciezi, iti ofera un echilibru launtric care iti inlesneste buna calitate a relatiilor cu ceilalti si cu lumea. Cand te iubesti astfel, esti capabil si sa oferi, si sa primesti dragoste. Aprecierea celor din jur e justificata si iti confirma calitatile si valoarea.

 

 • Stima de sine si nevoia de a fi mandru de tine insuti ca imbold in dezvoltarea personala

 

In cadrul atelierelor personalitatii gandite pentru dezvoltare personala si profesionala, te ghidez in a-ti descoperi propria identitate si imagine de sine si in a-ti constientiza gradul de incredere si acceptare a propriei persoane. Mai mult, constientizand care sunt sentimentele si conflictele de inferioritate si de unde vin acestea, poti ajunge la o autocunoastere complexa, orientata catre perfectionare si dezvoltare personala. Nu doar stima de sine, ci si optimismul, ambitia si nevoia de a te simti mandru de realizarile tale sunt factori care te indeamna sa faci eforturi pentru dezvoltarea ta personala.

 

 • Cat costa atelierul si modalitati de plata?

 

Primul pas este sa cumperi biletul care ti se potriveste, apoi vei primi pe email factura. Detaliile de desfasurare vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea atelierului.  Costul unui atelier de 3 ore de personality profiling costa 200 lei de persona. Pentru grupuri (5 pers. minim) si pensionari pretul atelierului este de 150 lei de persoana. In caz ca nu vei mai putea participa la atelier vei primi un voucher care este valabil 6 luni de zile, acesta iti va da posibilitatea sa te inscrii la oricare alt atelier al personalitatii care are acelasi cost. Mentiuni privind plata. Rezervarile se vor onora in ordinea platilor, locurile la atelier sunt limitate la maxim 20 de participanti pentru fiecare interval orar din acea zi. 

 

 • Ce sa intampla daca cumpar bilet si nu mai pot participa la atelier?

 

Biletele sunt valabile 6 luni din momentul in care le-ai cumparat. Daca nu poti participa la evenimentul pentru care ai cumparat bilet, te rog sa dai un mail catre iabilet.ro pentru a primi un cod de voucher ca sa poti participa la alt eveniment al Atelierelor Personalitatii care ti se potriveste. Acest eveniment cu acesta tema va mai fi organizat in: 10 Martie, 12 Mai, 7 Iulie, 8 Septembrie si 10 Noiembrie 2021.

 

 • De ce sa te inscrii la Atelierele Personalitatii?

 

Motivatia este foarte importanta cand iti doresti sa schimbi ceva in viata ta. Ea sta la baza schimbarii si aduce combustibilul necesar bunei desfasurari unui demers de dezvoltare personala. Datorita atelierelor online poti fi oriunde in lume si sa beneficiezi de ele. Atelierele se pot desfasura in limba romana si limba engleza sau alte limbi cu traducere. Hai sa redescoperi cine esti, ce iti doresti, de cine este bine sa te indragostesti, joburile compatibile, resursele ascunse si sa scotem la lumina potentialul tau la capacitate lui maxima.