Arya Jazz Band feat. Ana-Maria Munteanu

La Mama - Clubul Țăranului, București
Strada Monetăriei 3
vineri, 8 noiembrie '19, ora 20:30
După absolvirea Universității Naționale de Muzică București (în 2007) și după ce au cîntat 10 (zece ani) cu mult succes în Dubai, cei doi...munteni, Ana Maria și Bogdan, au revenit acasă ȘI pentru a-și crește copilul, acum de 3 ani, dar ȘI pentru a cînta ici-colo, în diferite formule, ȘI, iată, pentru a realiza și lansa printr-un concert, primul lor CD intitulat, nu întîmplător, Milky Way. Mai multe detalii

Și la acest eveniment, ca și pentru înregistrarea acestui reușit (zic eu) album, cei doi protagoniști au apelat la muzicieni valoroși, cu multă experiență concertistică și de studio, precum Adi Tetrade-tobe, Adrian Flautistu-cbas și Bogdan Roman-saxofon, pentru  a alcătui Arya Jazz Band ! Pe CD se mai află Gilberto Ortega-percuție (Cuba) și  Alexander Raichenok-saxofon (Brazilia).

Concertul, ca și CD-ul, (va) conține compoziții proprii și cunoscute piese clasice, așa numite standards.

CD-ul și cei doi protagoniști, vor fi oare REVELAȚIILE ANULUI 2019 ? Așteptăm și părearea voastră !

Așadar, nu ratați acest concert și lansarea de CD.

Ne vedem acolo !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.