Antonia // 15 februarie // Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 15 februarie '20, ora 19:00
”Vorbește lumea” că pe 15 februarie Antonia cântă la Berăria H și nu ”Greșesc”. Vei avea ocazia să fredonezi super hit-uri precum ”Iubirea Mea”, ”Sună-mă” sau ”Marabou”. Mai multe detalii

Despre Antonia:

Antonia și-a început cariera artistică în România, în anul 2010, cu melodia “Morena” în colaborare cu TOM BOXER. Piesa a devenit rapid un hit național și internațional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât și atenția a numeroase case de discuri, televiziuni, radiorui, publicații și personalități din domeniul muzicii și nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes și a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B și house-club.

Acces: 17:30 // Show: 19:00

Bilete au urmatoarele preturi: 

50 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă

IMPORTANT

Mesele vor trebui eliberate până cel târziu la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

Biletele pot fi cumpărate ONLINE iabilet.ro

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.