ANDRÉ - The Grand Reunion - Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 5 octombrie '19, ora 23:45
Sâmbătă - 5 octombrie - legendara trupă André se reunește la Berăria H pentru primul mare concert dedicat fanilor, la 20 de ani de la lansarea faimosului proiect. Mai multe detalii

Vei avea ocazia să le vezi pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din nou pe aceeași scenă, interpretând hit-uri uriașe ca "Liberă la mare", "Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)", "Prima iubire", "Lasă-mă papa la mare" și până la proaspătul single "Reset la inimă".

Despre trupa  André:

Trupa s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul “Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația Andre. Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinatate. În anul 2001, André este desemnată ”Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite ”Reginele muzicii dance”. După super hitul ”Libera la mare”, urmează ”Noapte de vis”, ”Lasă-mă papa la mare”, ”Prima iubire”, ”Am să îmi fac de cap”, ”Flori de tei”, ”Fac ce vreau”, ”Prima iubire” și multe alte piese de succes care au devenit imnuri.


*** IMPORTANT *** Accesul în sală se face după ora 22:00! 
Oră Show - 23:45

 

Bilete:
99 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
75 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
40 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă  
IMPORTANT:
- Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor
- Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă

Biletele pot fi cumpărate ONLINE - de pe  iabilet.ro 

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.   

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)