Andra Gogan - Live Show la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 3 noiembrie '18, ora 18:00
Sâmbătă - 3 noiembrie - Andra Gogan urcă pe scena Berăriei H pentru un live show dedicat nu doar următorilor ei, ci unei generații întregi. :) Vei putea asculta și fredona piesele pe care chiar tu le-ai trimis direct în #trending, alături de toată comunitatea din Orașul cu Chef de Viață. Mai multe detalii

Îi știi vlog-urile și piesele de pe YouTube, iar acum ai ocazia să o cunoști în realitate: sâmbătă - 3 noiembrie - Andra Gogan urcă pe scena Berăriei H pentru un live show dedicat nu doar următorilor ei, ci unei generații întregi. :) Vei putea asculta și fredona piesele pe care chiar tu le-ai trimis direct în #trending, alături de toată comunitatea din Orașul cu Chef de Viață. 

Acces: 17:00 // Show: 18:00

--IMPORTANT!!!!--
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 20:30, deoarece începând cu ora 21:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Despre Andra Gogan:

Este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje îndrăgite. A intrat în Cartea Recordurilor de 2 ori:  prima dată, la 11 ani, pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și jumătate fără oprire - 55 de piese), iar a două oară pentru “Cel mai mare număr de CD-uri lansate alături de fratele ei Răzvan Gogan (32 de titluri de muzică pentru copii). Pe 3 noiembrie, Andra Gogan te invită la Berăria H să batem recordul distracției printr-un live show special!

Bilete în PRESALE (preț redus) au prețurile:
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

IMPORTANT: 
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă. 

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului 

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.