All Star Band - unitedbymusic - Easter special concert | #Supportyourlocalbands

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
vineri, 26 aprilie '19, ora 21:00
Mojo & Supportyourlocalbands team up and start the underground series of concerts in which we bring you incredible bands from both Romania and other countries around the world. Mai multe detalii

Now we proudly introduce you to All-star Band from Holland, who is going to have a moving show at Mojo this April.

All Star Band (Olanda) prima dată la București

Zece personalități foarte diferite formează echipa All Star Band, care este gestionată de organizația internațională United by Music. Talentuleste un lucru în comunpe care toți o au. Această trupă este activă din 2010 și este cel mai bun grup de muzicieni asamblat vreodată de United by Music. Au cântatde peste 300 de ori în fața a 100.000 de persoane în 11 țări diferite, inclusiv Africa de Sud, Irlanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Germania, România, Canada și SUA. Ei urcă pe scenă de 50 de ori pe an, iar una dintre cele mai bune performanțe a fost concertul susținut la Festivalul #Waterfront Blues Festivaldin Portland, al doilea mare festival de blues din Statele Unite.

Artiștii au apărutîn mai multe seriale de televiziune, de exemplu Downmet JohnnyșiKnoop Gala, dar au susținut spectacoleși pentru politicieni olandezi importanți. Au împărțit scena cu alți muzicieni proeminenți din America, cum ar fi JanivaMagness, Karen Lovely, Lady A și LittleWillieLittlefield. Odată cu lansarea albumului, "Thatain’t it", ei continuă să strălucească, să-l uimească pe public și pot să ajungă la oameni din întreaga lume.

Formația AllStar Bandeste compusă din artiști cu dizabilități, dar pe scenă dizabilitatea devine neobservat, muzicienii interpretează cu rutină și fascinează publicul, pentru că în acel moment nu există diferențe între lumea persoanelor cu dizabilități și lumea oamenilor sănătoși. Numai experiența muzicală există, funcționând ca o conexiune.

„Este emoționant să vezi pasiunea, entuziasmul și pofta de viață a artiștilor United by Music când cântă pe scenă. Este un proiect minunat, iar calitatea muzicii este remarcabilă. "- Blues Magazin

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Presale 20 lei
Door 30 lei
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking
Atentie! Concertul incepe la ora 21:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.