Alex & The Fat Penguins - lansare album "Cardiosonic“ / Expirat / 21.04

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
marți, 21 aprilie, ora 20:00
Alex & The Fat Penguins își lansează primul album din carieră în aceasta primăvară, ocazie demnă de celebrat printr-un concert special în Expirat, pe 21 aprilie. Mai multe detalii
Piese deja cunoscute, cântate pe scenele marilor festivaluri, dar și piese nou-nouțe, proiecții spectaculoase, jocuri de lumini, invitați speciali și multe surprize sunt ingredientele pregătite de Pinguini pentru o seară live memorabilă.

“Am ales numele <<Cardiosonic>> pentru că am săpat adânc în inimile noastre, iar ceea ce am găsit acolo am cuantificat prin și în muzică. La fiecare piesa compusă, ritmul cardiac a fost cel după care ne-am ales bpm-ul, uneori calm, alteori normal, dar de cele mai multe ori «apăsat» - la fel ca groove-ul inimii Alex & The Fat Penguins”.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa “Just a Fool” lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – “Amiral”, iar prin “Urlă Pământul” au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Țebeică (tobe).
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.