Adrian Naidin - Măturătorii Raiului - la Teatrul Național din București

Teatrul National Bucuresti, București
Bd I.C. Bratianu
luni, 21 decembrie '15, ora 19:00
Colinde Jazz la Teatrul Național București - Un nou concept propus de ADRIAN NAIDIN Mai multe detalii

Colindul românesc mixat în mod excepțional cu elemente de jazz contemporan vestesc Sărbătoarea Crăciunului în maniera autentică a non-conformistului violoncelist Adrian Naidin. Luni, 21 decembrie la Sala Studio a Teatrului National București, de la ora 19:00, Adrian Naidin le propune melomanilor îndrăgostiți de muzica jazz, să experimenteze un concert special de Crăciun, sub titulatura expresivă, ”Măturătorii Raiului”.


Și cum bucuria Nașterii Fiului lui Dumnezeu este sărbătorită alături cei dragi, Adrian Naidin va spune povestea celor care vor mătura poteca spre Rai, împreună cu talentații săi colegi: Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Bălașa la percuție și Sorin Zlat la pian. Pornind de la unicitatea și frumusețea compozițiilor muzicale rafinate imaginate de Bach, Brahms sau Paganini, de la tonalitatea tristă ce urcă până la sunetele calde, line, pline de sensibilitate spre a reda profunzimea poetică, și ajungând în cel mai firesc mod la colindele și cântecele de iarnă autentice, interpretările în stil jazz, pline de originalitate, ale talentatului violoncelist vor ”lustrui” fereastra sufletului hrănit necontenit cu iubire și bucurie.


Versurile cu încărcătură pozitivă, muzica divină și emoția pură a spectacolului ”Măturătorii Raiului” vor vibra la apariția invitatei speciale a serii; o prezență inedită, al cărei talent a câștigat deja admirația iubitorilor muzicii de calitate. Alexandra Ungureanu va completa atmosfera de Crăciun cu interpretări remarcabile, nelipsind colindele cu influențe jazz.


Biletele pentru concertul ”Măturătorii Raiului” sunt disponibile la prețuri variabile, in funcție de categria de loc, după cum urmează; cat.II – 25 lei, cat.I – 35 lei și VIP - 50 lei.