Ad Libitum Live @ 14thLANE

14thlane, București
Șoseaua Orhideelor 15D, București
sâmbătă, 17 octombrie, ora 22:00
You are the life and soul of the party! Suntem fericiți să vă anunțăm că am reprogramat toate evenimentele și suntem gata să petrecem împreună alături de Ad Libitum Voices! Pe 17 octombrie, ne delectăm cu muzică live, ne bucurăm de atmosfera de basm și de momente de neuitat într-o seară de poveste la 14thLane!

‼️*Biletele achiziționate în luna Martie sunt valabile pentru noile date anunțate.‼️
Open Doors - 20:00
Stage Time – 22:00
Mai multe detalii

Grupul Ad Libitum Voices apărut în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este unul dintre primele grupuri de pop opera din România. Pop opera înseamnă piese pop cunoscute reinterpretate în maniera operei sau operetei. Dar pop opera poate împrumuta cântece, arii, fragmente, motive din operă și muzica clasică pentru a le converti într-o interpretare stilizată în stilul pop, al muzicii ușoare.

*Consumația nu intră în prețul biletului!

*Nu există locuri în picioare!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara