Abonament Standard EpicPlan

Romania, Romania
Noi, EpicPlan, suntem alternativa digitală la modul tradițional de organizare al evenimentelor. Cine alege să își organizeze evenimentele cu ajutorul nostru, are la îndemână, în mod gratuit, o serie de funcționalități absolut necesare unei organizări fără cusur. Printre funcționalități se numără: o listă completă de activități, planificarea și gestionarea bugetului, gestionarea listei de invitați și aranjarea la mese.
Una dintre funcționalități o reprezintă secțiunea “Furnizori” unde pot fi selectate serviciile și produsele furnizorilor înscriși.
Mai multe detalii

Pentru că serviciile și produsele tale sunt la mare căutare, te invităm cu drag să te înscrii pe cea mai complexă platformă din România care ajută mirii să își planifice și organizeze nunta în cel mai mic detaliu.
Tot ce trebuie să faci este urmezi pașii de mai jos:

 • Îți faci cont pe site la secțiunea “Furnizori” din aplicație ( https://epicplan.ro )
 • Îți descrii serviciile și produsele așa cum vrei tu să ajungă la mirii care își organizează nunta cu aplicația noastră
 • Adaugi cat mai multe imagini reprezentative pentru serviciile și produsele tale

Acum, mai mult ca niciodată, mirii au nevoie să găsească totul online pentru nunta lor. Fii și tu cât mai aproape de ei!
Noi suntem aici pentru tine, pentru dezvoltarea business-ului tău în mod inteligent și rapid.
 
*Dacă ai neclarități sau întâlnești obstacole, ne poți contacta oricand pe fb sau prin email la adresa: contact@iabilet.ro pentru a stabili un demo 1on1

Perioada abonament: 01.09.2020 - 31.08.2021 (*până in 01.09.2020 accesul este gratuit)

Servicii abonament:

 • Prezența pe cea mai complexă aplicație digitală de organizare evenimente din România
 • Vizibilitate directă la toți utilizatorii care își organizează evenimentul cu ajutorul platformei EpicPlan (astăzi, peste 1000 de cupluri își organizează nunta cu ajutorul nostru)
 • Acces gratuit până în 01.09.2020
 • Platforma este accesibila de pe orice dispozitiv mobil
 • Statistici săptămânale și lunare ale profilului tău (vizualizări, accesări, solicitări de oferte, recenzii)
 • Începând cu 01.09.2020 vor fi disponibile și aplicații mobile pentru iOS și Android

Opțional:

 • Posibilitatea de promovare a afacerii tale pe prima pagină a EpicPlan
 • Posibilitatea de upgrade la un abonament “Premium” sau “Epic”, începând cu 2021, abonamente ce vor oferi servicii și facilități extra (acces la cererile de oferte postate de un user, apariția profilului tău în secțiunile de activități și buget pentru o targetare directă, precum și multe altele)

*Funcționalitățile pentru abonamentele “Premium” si “Epic”sunt în curs de dezvoltare și urmează să fie publicate pe site, cu tot cu detalii și costuri, din ianuarie 2021 cel târziu.

*Dacă doriți să renunțați la abonament din diferite motive, înainte de încetarea termenului contractual, va trebui să contactați deținătorii platformei EpicPlan și vi se va restitui suma proporțional cu perioada de abonament rămas, în condițiile unei notificări prealabile de 30 de zile.

Orice furnizor poate opta pentru upgrade, la cerere, cu plata diferenței de preț.