A true nice fuckin love story (Spectacol realizat cu studenții TeenMedia Academy)

luni, 7 octombrie '19, ora 20:00
Oricine poate fi eroul unei mari iubiri. Dar știm că marile iubiri se termină prost. Mai puțin cele dintre femei... Ele nu se sfârșesc în ură, ci direct în moarte. Mai multe detalii

Ce poate fi mai frumos decât spectacolul unei pasiuni? Gândește-te că e nevoie de numai câteva secunde și gata, focul s-a aprins! Te mistuie și te consumă până când generozitatea se transformă în egoism, dragostea în gelozie și iubirea în ură.

Așa că fiecare devine, măcar o dată în viață, eroul unei mari iubiri. Și știm cu toții că toate marile iubiri se termină prost. Mai puțin iubirile dintre femei... care nu se sfârșesc în ură, ci direct în moarte.

Povestea aceasta este despre filmul pasional dintre două femei: Maude și Maddy sau Maddy și Maude. Un film al vremurilor schimbătoare în care trăim, spusă de actorii #teenmedia.

Durata: 1h

de Ștefan Caraman

Cu: Diana Dumbravă, Ana Maria Sîrghi, Bogdan Stroe

Coordonator: Cristian Bajora

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.