Scarlet Aura - Concert de lansare a albumului "Falling Sky"

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 27 aprilie '17
Trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce în România spectacolul de lansare a noului album "Falling Sky" in club Quantic din Bucuresti pe 27 Aprilie! Mai multe detalii

Scarlet Aura a anunţat invitaţii speciali ce vor urca pe scenă alături de trupa în cadrul concertului de lansare al noului album „Falling Sky” din 27 aprilie. Radu Almăşan de la Bosquito, Cornel Ilie e la Vunk, Alin „Coiotu” Dincă de la Trooper şi Vlad Gorneanu „Vlase” de la ZOB vor fi prezenţele care vor completa un show impresionant. În deschiderea evenimentului  din Capitală vor performa formaţia autohtonă Etheric şi muzicienii bulgari din Krossfire. 

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut, conține 11 melodii dintre care un bonus track - radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z - producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor mari artisti.

Track - list:

1. Immortal In Your Eyes

2. Colour Blind

3. You`re Not Alone

4. My Own Nightmare

5. Chasing White Horses

6. Falling Sky

7. Silent Tears

8. Shamanic Eye

9. Fortune Teller

10. Riding like the wind

11. Silent Tears – radio edit

Albumul “Falling Sky” poate fi achizitionat urmand urmatoarele linkuri:

  1.        PureRockRecordsShop-http://www.puresteel-shop.com/SCARLET-AURA-Falling-Sky-2
  2.        i-tunes -  https://itunes.apple.com/us/album/falling-sky/id1164447272
  3.        Amazon - https://www.amazon.de/dp/B01K0TPG8Q/ref=dm_rogue_cd
  4.        Direct de la managementul trupei, cu autografe: contact@scarletaura.net

Scarlet Aura s-a înființat în 2013 sub numele de "AURA" și a lansat în 2014 primul disc "The Rock Chick", a castigat prima editie in Bulgaria a "Black Sea Battle of the Bands" din cadrul "Kavarna Rock Fest", a cantat alături de trupe ca Accept, Nazareth, Helloween, Europe, schimbându-și numele la cerința agenției de management care a explicat nevoia unei denumiri unice in piața muzicala.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.