Concert Zoli TOTH Project

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 21 februarie '17, ora 22:00
Zoli TOTH Project este un proiect inedit pe plan mondial prin combinația de instrumente și sonorități. Mai multe detalii

Inițiat de binecunoscutul muzician Zoli Toth, proiectul curprinde cele mai diverse instrumente de percuție – marimba, vibrafon, toomuri, toacă, cuve de mașină de spălat etc etc – în combinație cu instrumente cu corzi și DJ set. Cei șase membrii ai trupei sunt toți absolvenți ai facultăților de muzica – Zoli Toth, Iulia Băndilă, Irina Rădulescu, Imola Tamas, Bogdan Pop și Mihai Grigore.

#Cocoon este o creație marca Zoli TOTH, în care îmbină ritmuri moderne cu sonorități din muzica tradițională și clasică.
La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:

35 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Cine vine?