Vizi - Live în Concert

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
vineri, 11 ianuarie, ora 21:00
Vizi Imre este producător, compozitor și cântăreț. A învățat să cânte singur la chitară la vârsta de 14 ani, după care au urmat și alte instrumente, dar instrumentul său principal a rămas întotdeauna basul. Mai multe detalii

A fost membru al mai multor trupe, până când în 2012 emisiunea Vocea României l-a descoperit și lansat drept cântăreț pentru publicul larg.

 

În anul 2014 Vizi a participat la selecția națională a concursului internațional Eurovision, atât în calitate de cântăreț, cât și în calitate de compozitor.

 

In momentul de fata lucreazã la albumul sau de debut, colaboreazã cu artisti români si internationali, face parte din echipa de productie de la Hahaha Production, compune muzica de film, de teatru, reclame si tot ce are legãturã cu muzica.

 

Piesele lui originale sunt inspirate din trairile lui personale si din fenomene sociale cu influențe jazz, soul, r&b, funk și disco 70’.

 

Vineri seară aduce veselia la The Pub - Universitatii și abia așteptăm să-l ascultăm LIVE la Km 0 al distracției între prieteni

 

Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

 

Sprijinind artiștii și muzica live, vei primi din partea casei o bere un shot sau un soft din partea noastră.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ  BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.