UNEARTH canta in premiera in Romania la fabrica

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
luni, 15 septembrie '14
Pe 15 septembrie METALHEAD te invita la primul mare show al toamnei cu o trupa americana de metalcore de top pentru prima data in Romania: UNEARTH in club fabrica din Bucuresti, probabil cel mai bun loc pentru concertele de metalcore si hardcore din tara. Mai multe detalii
Showul americanilor la Bucuresti este unul dintre warm-up party-urile pentru METALHEAD Meeting 2014 ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie si ii are ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll.
 
 
Showul UNEARTH de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, UK, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia dar mai ales prin Romania !
 
 
Inca 3 trupe vor fi prezente pe afis, trupe pe care le vom anunta cat de curand !
 
 
UNEARTH s-au format in 1998 si canta cel mai pur metalcore pe care il poti asculta vreodata si este o trupa recomandata fanilor Lamb Of God, KSWE sau Everytime I Die. Cu 5 albime la activ, cel mai recent din 2011 "Darkness in the Light", americanii tin pozitia de headliner la cele mai importante festivaluri de profil din lume.
 
Vino pe 15 septembrie la fabrica sa asculti piese ca  "My Will Be Done", "Hail The Shrine", "Sanctity of Brothers", "Giles", "My heart bleeds no longer" sau "Endless" !
 
 
Un eveniment METALHEAD si Bring The Noise powered by Ciuc Premium si ROCK FM !