Turneul MINDSHOW cu Vlad Grigorescu in PREMIERA la Bucuresti

Teatrul Excelsior, București
Str. Academiei nr.28 sector 1 - Bucureşti
miercuri, 19 aprilie '17, ora 20:00
MINDSHOW este un spectacol care se va juca cu mintea ta și te va lăsa cu gura căscată! Mai multe detalii

Magie combinată cu tehnologie multimedia, multă imaginație, umor, interactivitate și un mesaj puternic. Acestea sunt ingredientele care fac din MINDSHOW o experiență LIVE unică.

Spectatorii interacționează și devin parte esențială din spectacol. Alegerile lor pot să schimbe felul în care acesta decurge. Se vor citi gânduri, se va prezice fiecare mișcare și cei prezenți vor experimenta lucruri care par imposibile.

SPECTACOL INTERZIS PERSOANELOR SUB 12 ANI

INFO: 0741 143314

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Exista posibilitatea ca spectacolul sa fie filmat pentru a fi difuzat. Prin participarea la acest spectacol va dati acordul pentru folosirea imaginilor.