Tudor Gheorghe: Risipitorul de frumuseti - 20 martie - reprogramat pe 5 iunie

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
vineri, 5 iunie, ora 19:00

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020:
Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020 respectiv 5 iunie 2020 "Prin urmare suntem nevoiți ( prin forta majora ) în acest moment să REPROGRAMAM DIN NOU concertul "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" din 20 martie 2020 respectiv 5 iunie 2020, pentru o data pe care o vom anunta cand vom avea o certitudine de la Ministerul Afacerilor Interne. Bilete rămân valabile, pentru o data ulterioara.
Starea de urgenta, transformata in stare de alerta impusa si declarata de Ministerul Afacerilor Interne , din cauza pendemiei, a dus la luarea măsurilor OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente, astfel: "sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”


Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII.
Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!

Asa cum ne-a obisnuit mereu Maestrul, in primavara, vom avea o noua premiera. De acesata data, TUDOR GHEORGHE, ne propune PREMIERA intitulata "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" . Mai multe detalii

 

 

Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. 

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.