Exclusiv pe iabilet.ro

TRICKY / Arenele Romane Open Air

Arenele Romane , București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
duminică, 17 octombrie, ora 21:00
Concertul TRICKY se muta la Arenele Romane, Open Air

Concertul TRICKY anuntat initial in Quantic pe 12 octombrie, se muta la Arenele Romane, Open Air, duminica, pe 17 octombrie! Biletele cumparate sunt automat valide.

Pentru ca showul din Quantic este sold out, organizatorii alaturi de artist au hotarat mutarea acestuia in aer liber la Arenele Romane. Biletele costa 105 lei in presale si 120 de lei la intrare si se gasesc pe iabilet.ro

Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Va multumim pentru intelegere si ne vedem la concert pe 17 octombrie la Arenele Romane, in aer liber. Mai multe detalii