Exclusiv pe iabilet.ro

Timisoara: Beauty & Style by Catalin Botezatu

Timiosara Palazzo Events, Timișoara
Str Lugojului nr 27, Giroda
vineri, 27 martie, ora 13:00
Cătălin Botezatu ajunge la Timișoara cu workshop-ul de modeling „Beauty & Style by Cătălin Botezatu

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii
Dacă dorești să ajungi model profesionist sau dacă ai puțină experiență în acest domeniu, poți învăța de la cel mai cunoscut designer român, Cătălin Botezatu, secretele meseriei de manechin și model internațional.

Pe 27 martie, ora 13:00, sunt așteptați cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 21 ani, la Palazzo Event din str Lugojului nr 27, Giroda pentru a descoperi secretele meseriei de manechin.

La sfârșitul acestui workshop, participanții vor și înscriși în bazele celor mai mari agenții de modele din România și vor primi o diplomă de participare din partea reputatului designer.
 
Durata acestui workshop este de două ore iar accesul se face exclusiv pe baza biletelor.
 
Valoarea unui bilet de acces la workshop-ul de modelling „Beauty & Style by Cătălin Botezatu” este de 100 lei și este valabil pentru o persoană.

Așadar, vineri 27 martie, ora 13:00, la Palazzo Events, pregătește-te pentru întâlnirea cu cel mai cunoscut designer din România, Cătălin Botezatu.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.