Exclusiv pe iabilet.ro

The Motans - Grand Concert la Arenele Romane

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 31 mai, ora 20:00
The Motans vă invită vineri, 31 mai, de la ora 19:00 pentru primul mare show al artistului la Arenele Romane! Fanii sunt așteptați la un "Grand Concert" pentru a se bucura de un show inedit și unic, cu multe surprize și un concept suprarealist. Primele 300 de bilete au pret special. Mai multe detalii
Show suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. Acestea sunt premisele celui mai grandios concert pe care The Motans îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic. Evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București, va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.
 
Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus" care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- earlybird: 149 lei Cat A, 109 lei Cat B, 69 lei Cat C+ 5 lei taxe de ticketing
- presale: 169 lei Cat A, 129 lei Cat B, 89 lei Cat C + 5 lei taxe de ticketing
- la intrare: 190 lei cat A, 150 lei Cat B, 100 lei Cat C
 
Posesorii de bilete la categoria A primesc bratara textila cu aristul, poster color si acce in locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc bratara textila cu artistul.
 
Oferta earlybird este valabila pentru primele 300 de bilete.
 
Categoria A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E
Categoria B - fara loc, in fata scenei
Categoria C in spatele categoriei B, fara loc sau cu loc in arena (mai putin in sectoarele K si E)
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
 
* Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B si C  si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune in categoria A si C se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate
* Concertul are loc in aer liber. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Events