The Glimpse (MD) / TBA / Zero Fox Given / Expirat / 13.11

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
marți, 13 noiembrie '18, ora 21:00
Pop punk/alternative direct din Chișinău. The Glimpse vin la Expirat pe 13 noiembrie. Special guests: TBA & Zero Fox Given. Mai multe detalii

The Glimpse este o trupă rock din Chișinău, Moldova ce cântă pop-punk/alternative. Formată în 2010, The Glimpse înseamnă: Sasha Gribcenco (chitară), Pavel Malisev (bass), Alexei Gribcenco (tobe).

Inspirându-se din scenele old & new age pop-punk, easy-core și alternative rock, trupa și-a construit un sunet unic cu multe bătăi generoase de tobe, riff-uri catchy și versuri ce-ți râmăn în cap.

Trupa fondată de cei doi frați Sasha și Alex Gribchenco în 2010, a demonstrat o combinație de energie explozivă, sunet crispy clean și un catharsis foarte punk cu publicul, la fiecare cântare.

În anul 2017, The Glimpse câștigă concursul național POT Music și devin trupa cu cea mai mare ascensiune din Moldova. De atunci, The Glimpse au susținut concerte la multe festivaluri naționale și internaționale precum Electric Castle, Coke Live, World Festival of Youth and Students 2017, ZIT, Chronograf, etc.

În iulie 2018, băieții au lansat primul single cu videoclip oficial împreună cu ce de-al doilea EP „Too Dumb To Be Boring”, ambele fiind primite foarte bine de către critici și fani.

 Site: https://theglimpseband.com/

YouTube: https://www.youtube.com/theglimpseband

Special guests: TBA & Zero Fox Given

TBA sunt cele trei litere care îți dau speranța că line-up-ul unui concert nu o să dezamăgească sau o să îl facă mai bun decât este deja. Avem multe de îndurat, dar totuși am ales să ne numim trupa așa.

Suntem o trupă tânără, în mare parte românească (și o parte portugheză, cu versuri în engleză) care a luat naștere în ianuarie 2015 și care de atunci a avut un turneu internațional (au fost două țări, da?), a distrus o dubă și a lansat un EP, „Evenings”.

TBA cântă un mix inegal de punk, melodic hardcore, pop punk și post rock cu influențe de la trupe precum Lagwagon, Title Fight, Gnarwolves, NOFX, Explosions in The Sky.

TBA reprezintă ideea de a nu aștepta prea mult. De a nu aștepta pentru un nume perfect, de a avea mai mult de o piesa, de a nu aștepta până piesele sună perfect și sunt bune de cântat, de a nu aștepta un toboșar pentru turneu (de fapt, când am planificat turneul aveam un toboșar), de a nu aștepta să îți cumperi propria dubă sau să-ți pice din cer un contract. Pe viitor plănuim să ne comportăm ca o trupă adevărată, cântând melodii adevărate, pe scene reale lângă oameni reali.

TBA înseamnă: Leo (voce/chitară), Matei (voce, chitară), Matei (bas), Andre (tobe).

Bandcamp: https://tbabandcamp.bandcamp.com/releases

iTunes: http://apple.co/2hpi7iN

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/14677400

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcgwaz6BpL8DUNorFe75C3w

Formată la finalul anului 2017, Zero Fox Given este cea mai nouă trupă  de pop-punk de pe scena românească.

Zero Fox Given este puternic influențată de nume precum E.M.I.L. și Pistol Cu Capse, dar și de trupe ca Neck Deep și Four Year Strong, ce au o amprentă de „new wave pop-punk”.

Piesele trupei au tonuri melodice, dar rapide, iar versurile lor pot fi descrise ca fiind un pic emo. Doar un pic.

Zero Fox Given înseamnă: Mihai Parchisanu (voce), Mihai Cristian (chitară, backing vocals), Florin Burlacu (chitară, backing vocals), Bogdan Dumitrescu (bas, backing vocals), Reynard (tobe).

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCB7_VMbYSLydsnwi7zayO5w

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.